Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJulia Navarro: Amelia titkai

-25%
Julia Navarro: Amelia titkai
3 995 Ft
Akció: 2 996 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Az ifjú újságírónak, Guillermónak nagynénje bizalmas feladatot ad: a családi fényképek között talált réges-régi fotón látható bájos fiatal nő történetét kell kiderítenie. A képen a dédmama látható, aki fiatalon elhagyta férjét és pár hónapos gyermekét, emiatt neve, személye évtizedeken keresztül tabu volt a családban, sorsáról senki nem sejtett semmit.
Guillermo nekilát a megbízás teljesítésének, és minél többet derít fel dédanyja rejtélyes sorsából, annál lelkesebben folytatja a nyomozást, egyre-másra szembesülve az események váratlan fordulataival, egészen a meglepő végkifejletig…
A rendkívül izgalmas, kalandos történet felejthetetlen hősnőjének életét végigkísérve kirajzolódik előttünk a 20. század történelmének grandiózus képe a második spanyol köztársaság éveitől kezdődően, a II. világháborún és a hidegháborún keresztül, egészen a berlini fal leomlásáig.
Julia Navarro új regényében intrikával, politikával, kémkedéssel, szerelemmel, árulással van átszőve a történelem, és ettől válik letehetetlen olvasmánnyá az Amelia titkai.

Julia Navarro (Madrid, 1953) újságíró, pályája során a sajtó számos területén dolgozott. Jelenleg az Europa Press hírügynökségénél politikai elemző, de több lapban publikál, részt vesz rádiós és televíziós műsorok szerkesztésében is. Eddig több esszét és tanulmánykötetet jelentetett meg.
Az igazi sikert azonban a 2004-ben kiadott A Szent Lepel titkos szövetsége című regény hozta meg neki, amely eddig félmillió példányban kelt el és több mint húsz nyelvre lefordították.
Második regénye az Agyagbiblia szintén példátlan sikert aratott nemcsak a spanyol, hanem a nemzetközi könyvpiacon is.
Az ártatlanok vére című regénye 2007-ben jelent meg.

Julia Navarrónak korábbi műveit is megjelentette a Kiss József Könyvkiadó:
A Szent Lepel titkos szövetsége
Az Agyagbiblia
Ártatlanok vére

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789638846273
  Kiadó
  Kiss József Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  722
  Tömeg
  500 g/db