Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Julie Garwood: Három rózsa - Clayborne fivérek 2.

-21%
Julie Garwood: Három rózsa - Clayborne fivérek 2.
1 990 Ft
Akció: 1 572 Ft1572
Virtuális számla jóváírás: 20 Ft

Julie Garwood nagyszerű művéből, A két rózsából megismert Clayborne családdal találkozhatnak az olvasók az írónő újabb könyvében.

Halvány rózsa
A legfiatalabb és talán a legkonokabb Clayborne fiú, Travis Rose mama kérésére elvállalja egy fiatal bostoni lány, Emily Finnegan kíséretét. Emily egy súlyos csalódás után úgy dönt, hogy kezébe veszi a sorsát, és Montanába indul, hogy a csupán csak levelekből ismert O'Toole felesége legyen. Arra azonban nem számít, hogy beleszeret kísérőjébe, és ezzel ismét feje tetejére állítja az életét.

Fehér rózsa
A csendes és mindig segítőkész Douglas Clayborne-t egy apró üzleti ügy viszi Isabel Grant farmjára. Amikor rájön, hogy a szülés előtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. Az erős akaratú nőt nem könnyű meggyőznie arról, hogy szüksége van a férfi segítségére, ám Douglast nem olyan fából faragták, aki könnyen feladja. Isabelt ugyan sikerül megvédenie a banditáktól, a szívét azonban már nem tudja megóvni... rabul ejti a szép asszony...

Vörös rózsa
A zárkózott Adam Clayborne - az egykori rabszolga- megrögzött agglegényként él imádott könyvei között , és elégedett a sorsával. Egy napon a farmra érkezik "menyasszonya", az ellenállhatatlan Genevieve, aki a rá leselkedő veszedelmek közepette is azon van, hogy megtanítsa Adamnak: csak akkor lehet igazán szabad, ha megnyitja a szívét, és megtanul bízni az emberekben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636892098
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés