Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGabnai Katalin: Színházas könyv

-22%
Gabnai Katalin: Színházas könyv
3 990 Ft
Akció: 3 110 Ft3110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!
Gabnai Katalin új könyve ismét a színjáték világába visz. Drámatanárok és tanítók, egyetemisták és művészeti iskolák hallgatói jól ismerik a több kiadást megért "Drámajátékok" című könyvét, mely elsősorban a közösségi nevelést, és a személyiségfejlesztést segítő, a várható közönség reménye nélkül is nagyszerűen használható gyakorlatokat és módszertani tanácsokat tartalmaz. Ez a mostani kötet színházbarátoknak, szülőknek és tájékozódni kívánó diákoknak szól: alapozó tudnivalókat, bevezető ismereteket kínál, és azok számára lesz igazán érdekes, akik maguk is megpróbálkoztak már színielőadás létrehozásával.
A kötet nem titkolt célja, hogy segítséget adjon azoknak a tanároknak, akik a drámák olvasása mellett színházi előadások megbeszélésével is szívesen foglalkoznak.
Az ismeretterjesztés feladatát és a szakmaiságot egyaránt fontosnak tartó, személyes hangú könyv a színház- és drámatörténet nagy alakjainak felvillantása mellett gyakorlati kalandokra is csábít. Nem akar előadás-elemző irányzatokat követni, de mindent megtesz azért, hogy hozzásegítse élményeik kifejezéséhez az ezt megosztani vágyókat.
A világszínház meghatározó alakjaival és nagy művek híres soraival is találkozhat az olvasó a további tájékozódásra, olvasásra és színházba járásra bátorító "Színházas könyv"-ben.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632272979
  Kiadó
  Helikon Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés