Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Minette Walters: Zavart elmék

-21%
Minette Walters: Zavart elmék
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

1970 júniusában vérbe fagyva találnak egy idős nőt Mullin Street-i otthonában. Az asszonyt harmincháromszor szúrták meg, s miután órákon át kínozták, elvágták a torkát. A bíróság szerint a bűntettet az asszony unokája, az értelmi fogyatékos Howard Stamp követte el. Howard harminchat órás vallatás után magára is vállalja a bűnt. Három év se telik el és Stamp, aki nem bírja tovább elviselni a börtöntársak kegyetlenkedéseit, öngyilkosságot követ el. Az ügy látszólag megoldódott: mindenki, aki tanúja lehetett a gyilkosságnak, halott. A többiek pedig felejteni akarnak. Mégis feléled a gyanú.
Húsz évvel később egy antropológus, dr. Jonathan Hughes ír egy tanulmányt az igazságszolgáltatás visszaéléseiről, ami felnyitja a kisváros egyik lakójának szemét. Lehet, hogy Stamp nem bűnös volt, hanem áldozat? Kideríthető az igazság, mikor mindenki temetni akarja a múltat? Megállíthatja a gyilkost egy könyvtárakhoz szokott akadémiai tanár?
A váratlan fordulatok mestere, Minette Walters ismét lebilincselő könyvet írt. A "Zavart elmék" nem pusztán egy letehetetlen könyv, hanem egy korrajz és egy tanulságos történet is arról, hogy van, mikor az igazság erősebb a korrupt igazságszolgáltatásnál.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632931715
  Kiadó
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  432
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés