Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNiccoló Ammaniti: Én és te

-25%
Niccoló Ammaniti: Én és te
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft2175
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ne halj meg. Kérlek. Ne halj meg. Majd én segítek. Bízd csak rám...

A magának való és kissé neurotikus, tizennégy esztendős Lorenzo azt hazudja, hogy iskolatársaival síelni megy, ám ehelyett római bérházuk pincéjébe zárkózik be, hogy ott, a kellemetlen külvilág konfliktusait és képmutatását kirekesztve, egy héten át csak heverésszen, olvasgasson, kedvenc időtöltéseinek éljen. Nem számol azonban egy váratlan fordulattal: a pincébe egyszer csak betoppan alig ismert féltestvére, a huszonhárom éves Olivia is. A drog, a világ és önmaga elől menekülő, törékeny és esendő Olivia megjelenése nyomán minden megváltozik. Lorenzo kénytelen levetni a problémás kamasz álarcát, és tenni valamit, mert nagy baj van...

Kis terjedelme ellenére valóságos fejlődésregény az "Én és te", melynek szerzője a nagy sikerű előzmények - az "Én nem félek" vagy a "Magammal viszlek" - után most újabb emlékezetes kamaszhős ábrázolásával ad bizonyságot rendkívüli tehetségéről.

A Strega-díjas író könyvét Olaszországban eddig már több mint félmillióan olvasták. Sokatmondó tény, hogy a világhírű alkotó, Bernardo Bertolucci éppen az "Én és te" megfilmesítésével tért most vissza hosszú évek után a rendezéshez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630793636
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés