Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAmanda Quick (Jayne Castle): Az Éjféli Kristály - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának harmadik könyve

-25%
Amanda Quick (Jayne Castle): Az Éjféli Kristály - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának harmadik könyve
1 650 Ft
Akció: 1 240 Ft1240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Harmadik könyve a távoli jövőbe, egy másik világba röpíti a kedves Olvasót.

A Harmónia bolygón a mélység esőerdőket rejteget, a rég eltűnt, idegen civilizáció titokzatos emlékeit hátborzongató, zölden foszforeszkáló városromok és labirintusok őrzik, furcsa állatok szegődnek az emberek társául, és a bolygó szinte minden lakója rendelkezik valamiféle pszichikus képességgel.
Ebben a különös világban Adam Wintersre, a Szellemvadász Céh új vezetőjére sújt le az ősi átok. Ezúttal neki kell megtalálnia az elveszett Lámpát és az álomfényfejtő nőt, aki azonban nem más, mint a Winters család egykori ellenségének, Sylvester Jonesnak a leszármazottja, Marlowe Jones.
Adam és Marlowe útja izzó katakombák és föld alatti dzsungelek csapdáin keresztül vezet, de a köztük fellobbanó vágyakozás elsöprő ereje minden kelepcénél veszélyesebb. Vajon a szerelem, a forró szenvedély le tudja-e győzni Nicholas Winters pusztító bosszúját, megtörik-e végre a rettenetes átok? Itt, a Harmónián minden titokra fény derül...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632032382
  Kiadó
  Maecenas Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  240 g/db
Webáruház készítés