Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRonald Kessler: Az FBI titkai - Leleplezett történetek, hihetetlen igazságok

-25%
Ronald Kessler: Az FBI titkai - Leleplezett történetek, hihetetlen igazságok
3 500 Ft
Akció: 2 630 Ft2630
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A többszörösen díjazott újságíró, Ronald Kessler egykori és jelenlegi FBI-ügynökök százaival készített interjút, hogy ebben a letehetetlen könyvben hozza napvilágra e páratlan kincsesbánya leleteit. Felfedi előttünk J. Edgar Hoover szexuális beállítottságát, elmondja, mi vette rá Vince Fostert az öngyilkosságra, mi történt Marilyn Monroe halála előtt, és megtudjuk, hogy valójában hogyan leplezte le az FBI a soraiban megbúvó kémet, Robert Hanssent.
Kessler a színfalak mögé is betekinthetett: járt az FBI laboratóriumában és kiképzőközpontjában. Először fedi fel előttünk, hogy az ügynökök hogyan törnek be lakásokba, irodákba, a maffia búvóhelyeire és nagykövetségekre, hogy ott a lebukás vagy a lelövés veszélye nélkül helyezzenek el lehallgató-készülékeket. Bennfentes információk alapján még az is kiderül, hogy az FBI miként vett részt bin Laden búvóhelye ellen intézett rajtaütésben.
Ronald Kessler páratlan ügyességgel férkőzik a legfontosabb szereplők bizalmába és mindemellett fantasztikusan írói vénával, rendkívül szórakoztató módon fedi fel az FBI legféltettebb információit, amelyek korunk legfontosabb személyeivel és eseményeivel kapcsolatosak, miközben fényt derít a sztárok, a politikusok és filmcsillagok titkaira is, amelyekre az ügynökök a nyomozások során bukkantak rá. Többek között:
- Vince Foster öngyilkosságát az váltotta ki, hogy egy héttel korábban találkozott Hillary Clintonnal.
- Miután megölték Oszama bin Ladent az FBI nem tudta beazonosítani az ujjlenyomatát.
- Az FBI igazgatója, J. Edgar Hoover élettársi kapcsolatban élt helyettesével, Clyde Tolsonnal.

Ronald Kessler több a New York Times sikerkönyves listájára is felkerült mű, így az In the President’s Secret Service (Az elnök titkosszolgálatában), a The Terrorist Watch (Terroristák nyomában) és a The CIA at War (A CIA háborúja) című sikerkönyvek szerzője. Kessler tizenhét újságírói díjat kapott, többek között a George Polk Díjat, amelyet országos jelentőségű munkájáért és a közösség érdekében tett szolgálataiért ítéltek neki. Ő a Newsmax.com washingtoni tudósítója.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789633040836
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  372
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés