Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJayne Ann Krentz: Reménysugár

-25%
Jayne Ann Krentz: Reménysugár
3 200 Ft
Akció: 2 400 Ft2400
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Az előkelő művészcsaládból származó Mattie Sharpe első látásra beleszeretett a marcona Hugh Abbottba, akit a nővére "barbárnak" tart, a nagynénje viszont "igazi macsónak". Mattie összeszedte a bátorságát, kibontotta a haját, és olyan ajánlatot tett neki, amelyet egy férfi sem utasított volna vissza. Ez a férfi mégis összetörte a szívét: csupán futó kalandnak tekintette együtt töltött éjszakájukat, és elhagyta egy trópusi sziget kedvéért. A sebzett szívű Mattie eldöntötte, hogy többé látni sem akarja.
Amikor egy csendes-óceáni szigeten ennek ellenére ismét összehozza őket a sors, hullák veszik őket körül, és ha kedves az életük, menekülniük kell a dzsungelben. Hugh ekkor már szánja-bánja bűnét, megpróbálja visszahódítani a lányt, Mattie azonban hallani sem akar róla - míg a férfi érintése újra fel nem szítja benne a tüzet. Csakhogy Hugh múltjából sötét figurák bukkannak fel, s Mattie-nek döntenie kell: megbízik-e a férfiban, akit szeret, de aki egyszer már csúnyán cserbenhagyta.
Jayne Ann Krentz legújabb izgalmas és bizsergető, romantikus kalandjában az álmaikkal szembesülnek a hősök, miközben megtapasztalják a család erejét és a szerelem hatalmát, amely ezúttal is mindent legyőz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630789721
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés