Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDavid Alderton: Kutyatár - Hogyan válasszunk kutyát?

-21%
David Alderton: Kutyatár - Hogyan válasszunk kutyát?
5 445 Ft
Akció: 4 302 Ft4302
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!
Ha kutyát szeretnénk, nem könnyű eldönteni, melyik fajtát válasszuk a hatalmas kínálatból. Honnan tudhatnánk, hogy kedvencünk nem ugat-e állandóan és zavarja a szomszédokat, hogy kijön-e a családban élő gyerekekkel, hogy mennyi ápolást igényel a bundája, vagy hogy nem leszünk-e allergiásak a szőrére? Ez a kötet minden szükséges információt megad a benne ismertetett 130 fajtáról, így a könyv áttanulmányozása során megtalálhatjuk a hozzánk illő kutyát, és a legfőbb tudnivalók birtokában hozhatjuk meg döntésünket.
Mindenki találhat az életstílusának megfelelő kutyát, függetlenül attól, hogy a leendő gazda hangos társasági ember vagy csendes, elmélkedő típus; örökmozgó vagy kanapénehezék; szereti a hosszú sétákat vagy inkább a családdal játszik a parkban.
A könyv minden elképzelhető típusból bemutat néhány fajtát a pátyolgatható ölebektől az állandóan szerepelni vágyó kutyákig, és elég tudnivalót tartalmaz, hogy kiválaszthassuk magunknak a leginkább hozzánk illő házi kedvencet.

-A könyv végén található kutya- és gazdaválasztó táblázat segít egyszerűen megtalálni a gazda életstílusának megfelelő kutyát.
-Az egyes kutyafajtákról szóló leírások kitérnek a személyiségjegyekre, a méretre, a mozgásigényre, az ápolási igényre és az esetleges egészségügyi problémákra.
-200 kiváló minőségű, magyarázatokkal ellátott fénykép mutatja be az egyes fajták legfontosabb külső jellemzőit.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632443256
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  54 Ft
Webáruház készítés