Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Gáspár Ferenc: A holló felrepül

-21%
Gáspár Ferenc: A holló felrepül
1 180 Ft
Akció: 932 Ft932
Virtuális számla jóváírás: 12 Ft

Bármily meglepő, de még mindig Zsigmond király korába kalauzol el bennünket új könyvében Gáspár Ferenc, hiszen a címbeli holló már a Hunyadiakra utal. Hunyadi János meg is jelenik a regény lapjain, mégsem ő az egyedüli főszereplője ennek a varázslatos könyvnek, melyben egyszerre kavarog múlt és jelen, így többek között Husz János egykori pere és a mai -immáron legénnyé serdült- Johnny egy komolyabbá váló szerelme osztálytársa, Claire iránt.

Hogy miképpen kerül össze korunk New Yorkja és a XV. századi Magyarország, az nem kérdés annak, aki a szerző korábbi műveit olvasta. Azoknak viszont, akik most találkoznak először az ifjúsági regényciklussal, eláruljuk, hogy Johnny nagypapája magyar, sőt egyenesen a híres-neves Lackfi család leszármazottja. Ezért kezd el Johnny komolyabban foglalkozni a magyar történelemmel, s ezért keveredik néha egészen misztikus úton-módon a régmúlt történéseibe.

Johnny története ezúttal csupán követi a középkori eseményeket, mintegy alsó szólamként kísérve azokat, főképpen Tar Lőrincét, a pokoljáró lovagét, akinek - mint ahogy talán Johnnynak is- sikerül végül megtalálnia még gyermekkorában elvesztett hitét, mely nélkül nem élhet az ember.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9638674876006
  Kiadó
  Coldwell Gyógyszer Tanácsadó Bt.
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  256
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés