Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Allen Newman: Naplovag - Fantasy regény és novellák

-21%
Allen Newman: Naplovag - Fantasy regény és novellák
2 498 Ft
Akció: 1 973 Ft1973
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Raynard Tancarvil azzal a szándékkal érkezik Tigoronra, hogy barátja halotti leplét a föld alatt rejtező Sziklatemplom oltárára terítse. A szigeten azonban nem azt találja, amire számított: a külhoni országokból érkezett lovagok egymással viszálykodnak, az isteni parancsolatok betartása helyett azok megszegésében jeleskednek, s ennek okán nemhogy az ősi szentély visszafoglalása, de még a hídfő megtartása is lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Raynard vihar sodorta falevélhez hasonlatosan hányódik a hatalmasok között, míg végül beáll a zarándokok védelmezői, a Naplovagok közé, és velük együtt leereszkedik a mélybe, hogy megküzdjön a sötétség lényeivel, az Elfajzottakkal...

A Vasemberek szerzőjének regényében a Tigoron meghódításáért folyó Szent Háború történetébe nyerhet az olvasó betekintést.

Hősök, harcosok, felfedezők.

Mindannyian az ismeretlennel, a létüket s a világ sorsát fenyegető veszéllyel néztek szembe. Róluk szól ez az egyedülálló, történelmi fantasy novellákat tartalmazó kötet, melyet a címadó, Káosz világán játszódó regény, és a véreskezű karibi kalóz utáni hajszát bemutató kisregény foglal komor keretbe.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639566811
  Kiadó
  Cherubion Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  416
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés