Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Juliette Benzoni: Hajnal szerelme - Aurora I.

-25%
Juliette Benzoni: Hajnal szerelme - Aurora I.
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A kétkötetes történelmi regény az arisztokrata Königsmark család tagjainak sorsát követi figyelemmel. Az első könyv főhőse a különleges egyéniségű lány, Aurora.
A Königsmarkok nagyszerű katonákat és hősöket adtak Európának, de nő létére Aurora sem marad le a család férfiai mögött. S ami a legfontosabb, nagyszerűen bánik adottságaival. Páratlan szépsége, éles esze, műveltsége és zenei tehetsége nem teszi önteltté. Emellett okos és megfontolt, bátor és kitartó, úgy bánik a szóval, mint katona a karddal. Mindezen tulajdonságok birtokában kel útra, hogy felkutassa rajongásig szeretett és csodált fivérét, Philippet. Megpróbáltatásokkal teli kalandjai során elkerül Friedrich-August szász választófejedelem udvarába. Azonnal meghódítja a rendkívüli testi erejéről és nagy természetéről később Erős Ágost néven híressé vált herceget és lengyel királyt, majd a viharos első találkozásból kölcsönös szerelem szövődik közöttük.
A népszerű írónő a tőle megszokott fordulatokkal fest mozgalmas, szenvedélyekkel telített történelmi freskót ezúttal a Napkirály, XIV. Lajos uralkodásának koráról, a felvilágosodás hajnalának ellentmondásos időszakáról, amelyet a szereplők egyéni sorsának hiteles rajza tesz szemléletesebbé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639765900
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés