Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFrank Schätzing: Limit 1-2.

-25%
Frank Schätzing: Limit 1-2.
7 990 Ft
Akció: 5 990 Ft5990
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A kettő kötetes könyv tartalma:
2025-ben járunk. Technológiai újítások forradalmasították az űrrepülést. Amerikaiak és kínaiak küzdenek a holdporban található hélium-3-ért, mely a következő évezredben környezetbarát módon láthatná el energiával az emberiséget. Országnyi méretű konszernek irányítják a politikát, harcban állva az energiapiac feletti uralomért.
Miközben Julian Orley, az excentrikus konszernigazgató illusztris vendégeinek körében utazást tesz a Holdra, Owen Jericho cyberdetektívnek a Sanghajban bujkáló szépséget, a kínai ellenzékit, Yoyót kell megtalálnia. A feladat kezdetben rutinmunkának tűnik, ám végül rémálommá válik: Kínán, Egyenlítői-Guineán, Berlinen, London át vezet kalandos útjuk, majd a Holdon folytatódik a hajsza. Üldözöttből vadásszá kell válniuk, hogy esélyük legyen a túlélésre. Rengeteg ember élete függ döntéseiktől...
Mi az a határ, amit semmiképp nem léphetnek át? Meddig zsákmányolható még ki a környezetünk, hogy igényeinket kielégítsük? Milyen következményei lehetnek túlzott kapzsiságunknak? Úgy tűnik, egyetlen rossz döntésen múlhat az olajszektor győzelme, és a hélium-3 által biztosított zöldenergia elvesztése elkerülhetetlen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632930794
  Kiadó
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  2132
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés