Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDora Levy Mossanen: Kurtizán

-25%
Dora Levy Mossanen: Kurtizán
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A kurtizán a Belle Epoque elegáns francia "öröm-kastélyai" és a 19. századi perzsa nők szigorúan őrzött világai között játszódik. A középpontban három különleges nő áll: Madame Gabrielle, a kurtizán, kinek sorsszerű viszonya a perzsa sahhal kihat lánya Francoise és lázadó unokája, Simone életére. Simone utazása egy gyilkos gyémánt-ügyletbe torkollik, és reá vár a feladat, hogy egy ősi kultúra titkai közt reménytelenül kutatva lelje meg az igazságot.
A történet egyik hősnője a tehetséges és bátor francia-zsidó asszony, Madame Gabrielle, aki a "múló boldogság exkluzív szolgáltatása" fejében kivívta magának és leszármazottainak az elegáns, független és arisztokratikus életszínvonalat, s mindeközben páratlan elismertségre tett szert.
Nyomon követhetjük a három nőgeneráció különleges életútját, és tanúi lehetünk annak, ahogyan a dinasztia legfiatalabb tagján, a szépséges unokán kiütköznek a lázadás és szembeszegülés jelei, és tanúbizonyságot tesz esendőségéről, miről kiderül, hogy őszintén szerelmes. A könyv csodálatos, egzotikus és stílusos olvasmány.
A kurtizánban Dora Levy Mossanen egy olyan történettel kápráztat el bennünket, mely az anya és lánya, szabadság és elnyomottság közötti ellentéteket fejtegeti, miközben kalandos, rejtélyekkel teli, egzotikus világba kalauzol bennünket, ahol a mértéktelenség, a szenvedély és az előítélet az úr.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639451346
  Kiadó
  Lektűr Kiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  304
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés