Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTore Renberg: Mégis van apám

-25%
Tore Renberg: Mégis van apám
3 500 Ft
Akció: 2 630 Ft2630
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A norvég szerző második, magyar fordításban megjelent regényének középpontjában egy kis család áll: anya, apa és Jarle. Ők az Orheim-társaság. Stavangerben, Norvégia olajfővárosában élnek, egy autóbeállóval rendelkező sorházban, és az egyetlen, amit szeretnének, az, hogy minden rendben legyen. De mi történik apával?
A regény elbeszélője emlékezetében a 80-as években kamasszá érő Jarle életének meghatározó epizódjai pörögnek le: a hétvégi focik apával, a nyomasztó családi kirándulások, az első csók és az első cigi, az első igazi barátság, a gyermekkor lezárását jelentő évzáró bankett. Az eseményeket pedig az elbeszélő számára különösen fontos és egyben az évtizedet is jellemző zenék festik alá. Az ifjú Jarle minden porcikájával arra vágyik, hogy a legjobbat hozza ki abból a világból, amiben él, anarchistává és feministává válik, lázad mindenféle igazságtalanság ellen.

A "Mégis van apám" tulajdonképpen a "Szerettem másképp is" (L'Harmattan Kiadó, 2009) című regény előtörténetének tekinthető.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632365046
  Kiadó
  L Harmattan Kiadó; József Attila Kör
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  400
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés