Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


A Káoszfattyú - Fantasy antológia

-21%
A Káoszfattyú - Fantasy antológia
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Persion északnyugati tartományában elszabadult a pokol. Emberevő szörnyeteg tartja rettegésben Veynor lakosait, ami nem csak megöli és meggyalázza áldozatait, de a húsukból is lakmározik. Veynor bárója tekintélyes vérdíjat tűz ki a Rém fejére, százával érkeznek a szerencsevadászok, kalandorok, ám legtöbbjük örökre elvész, mielőtt beszámolhatna arról, miféle nyomot követett.
Némelyek a hegyi falvakban bujkáló, Elfgyalázó néven elhíresült törpét, Storrit, a gerondari Káosz-hadjárat veteránját gyanúsítják a szörnyűségekkel. Még saját lánya is őt vadássza vérszomjas gnollfalkájával. Váratlan fordulat hát, amikor kiderül, hogy a mogorva törpe maga is a Veynori Rém üldözésére indul, méghozzá épp az addigi legádázabb ellensége felkérésére. Csupán egyvalaki van a csapatában, aki sejti, hogy miféle rémségnek - Yvorl fattyának - a nyomában loholnak...
Vagy talán még ő is tévúton jár?

John Caldwell & Dougal Glendower regénye fogja egybe a fordulatos és akciódús történeteket, a titkokat, melyek Scyssath gyíkisten mocsárvilágának legsötétebb mélységeibe vezetnek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155228032
  Kiadó
  Cherubion Kft.
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  448
  Kötésmód
  ragasztott kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés