Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRuth Rendell: Sötéthez szokott szem

-25%
Ruth Rendell: Sötéthez szokott szem
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Egyikünk sem olyan normális, mint ahogy hinné vagy mutatná." (Pszicho)

Ahogy a legtöbb családnak, a Hillyardoknak is megvannak a maguk titkai. Az egyik a fiatal és gyönyörű Eden Hillyard halálához vezet...
Faith nagynénjét, Vera Hillyardot kötél általi halálra ítélik húga, Eden brutális meggyilkolásáért. Hogy miért tette? Ezt a kérdést a döbbenet közepette fel sem teszik. Faith évtizedekkel később egy újságíró kérésére kiforgatja a családi fiókokat, hogy együtt jöjjenek rá a miértre és a hogyanra. A nővérek, Vera és Eden kapcsolata mindig is amolyan se veled-se nélküled viszony volt, melyben a kísértés, a kapzsiság, a féltékenység és a szeretet elemei elegyedtek. Ráadásul ketten osztoztak egy súlyos titkon. És ahogy a tisztázó pillantás felfedi a részleteket, egyre világosabbá válik, hogy a teljes igazság az élőkre is kihatással lesz.
Ruth Rendell legsikeresebb pszichokrimijében a gyilkos személyét nem lengi körbe homály, a "miért tette?" kérdése azonban a válaszok sötét szövevényéhez vezet - és az igazi bűnös talán nem is az, akinek a kötél a nyakára került. A regény minden létező krimiirodalmi elismerést besöpört az Arany Tőrtől az Edgar-díjig.
A Partvonal Kiadó ezzel a kötettel folytatja Pszichokrimi sorozatát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9786155283017
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  448
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés