Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChoo Thomas: A Menny valóság!

-25%
Choo Thomas: A Menny valóság!
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
A könyv itthoni kiadóját is meglepte, hogy Magyarországon is milyen erőteljes érdeklődés nyilvánul a Menny témáját, létét, mibenlétét illetően. És nagy öröm, hogy rövid időn belül új utánnyomással kell pótolni az elfogyott készleteket!
Choo Thomas saját megdöbbentő tapasztalatáról számol be ebben a könyvben. Arról, hogyan találkozott az élő, feltámadott Krisztussal, és hogyan látogatta meg a pokol mélységeit, illetve járta be a Mennyet.
"1996. január 19-én hajnali 3-kor ébredtem. A testem rázkódott... Megfordítottam a fejemet a párnán, és a hang irányába néztem. Ott állt egy alak, fehéren fénylő öltözetben. AZ ÚR VOLT AZ..."
"Hogy is történhet ez meg velem? - tűnődtem ... miközben még erősebb rázkódás jött rám ... és a szeretet és öröm könnyei kezdtek ömleni a szememből."
"Leányom, ... én vagyok az Urad, és beszélni akarok veled. Még sokszor meglátogatlak majd, mielőtt ez a munka befejeződik."
"Hangja, szavai és üzenete természetfölötti erővel értek el..." Abban a hónapban nem egyszer, nem kétszer, de tíz alkalommal jelent meg az Úr Jézus Choo ágya mellett, hogy beszéljen vele.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789638900869
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés