Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kimberly Derting: Eskü - Amikor a szó a legveszélyesebb fegyver

-21%
Kimberly Derting: Eskü - Amikor a szó a legveszélyesebb fegyver
1 990 Ft
Akció: 1 572 Ft1572
Virtuális számla jóváírás: 20 Ft

A távoli jövőben a világ államain korlátlan hatalmú királynők uralkodnak. Ludaniában, a kegyetlen Sabara királynő országában az emberek szigorú kasztrendszerben élnek. Minden kasztnak saját nyelve van, az emberek nem használhatják, sőt, még csak nem is érthetik a másik osztály nyelvét. Ha valaki megszegi a törvényt, a büntetése halál… az elnyomás ellen lázadók száma napról napra nő.
Sabara királynő mágikus képessége révén hosszú ideje ül Ludania trónján, de hatalma most veszélyben van.
A Kereskedők Osztályában élő tizenhét éves Charlaina (Charlie) különleges adománnyal született: tökéletesen megért bármilyen nyelvet. Pontosan tudja, mekkora veszélyben van emiatt, így féltve őrzi titkát, mígnem egy klubban találkozik a vonzó Max-szel és barátaival, akik egy sosem hallott nyelven beszélnek... és a titka csaknem lelepleződik. Charlie igyekszik távol tartani magát a fiútól, de Max mindent elkövet, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Vajon miért? Ki ő valójában? Charlie lassan rájön, hogy gondosan megtervezett világában korántsem ő az egyetlen, aki titkokat rejteget...
A rendkívül sikeres amerikai írónő, Kimberly Derting ezzel a világszerte népszerű regényével mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek. A Pledge-trilógia első kötete 2011. őszén jelent meg az USA-ban, magyarul "Eskü" címmel szeptember elején jelenik meg. A trilógia következő része "Az Esszencia" januárban jelenik meg az Egyesült Államokban.
"Az Eskü mély átéléssel megírt, szívhez szóló történet, már alig várom a folytatást." Margaret Stohl (a "Lenyűgöző teremtmények" szerzője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635132263
  Kiadó
  ÉTK
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés