Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagy Koppány Zsolt: Amelyben Ekler Ágostra - emlékezünk

-25%
Nagy Koppány Zsolt: Amelyben Ekler Ágostra - emlékezünk
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Egy Erdélyben megjelent novelláskötet után Nagy Koppány Zsolt a "Jozefát úr, avagy a regénykedés" című könyvével robbant be a magyar irodalomba, mely az Irodalmi Jelen regénypályázatán második helyezést ért el, és kiérdemelte a, "dupla regényburger" címet is. Ezután a Magvető Kiadó Novellárium-sorozatában jelent meg "Nagyapám tudott repülni" című novellafüzére, mely sírni- és nevetnivaló történetek láncolata.

Új regénye, "Amelyben Ekler Ágostra - emlékezünk", eddigi pályájának legkifinomultabb könyve. Ugyanazokat a tragikomikus eseményeket tucatnyi szereplő beszéli el, mindegyikük a saját nézőpontjából, a maga stílusában, hogy a regény végére a mozaikokból Ekler Ágost életének és halálának története kerekedjék ki.

A kötetet "A vendégmunkás dalai" című szociografikus vallomás zárja, egy olyan írás, melyre többször utalnak a könyv szereplői, és amellyel átlépünk az irodalom világából a magyar rögvalóságba: mit kell átélnie annak, aki külhoni magyarként itt, Magyarországon szeretne boldogulni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631427691
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés