Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJazz - Impressions

-21%
Jazz - Impressions
15 600 Ft
Akció: 12 324 Ft12324
Virtuális számla jóváírás: 156 Ft
Kárpáti Zoltán fotói

„Egyszer csak elkezdődik... Figyelsz, hallgatod, belefelejtkezel, azután megmozdul benned valami, és azt veszed észre, hogy a szíved már táncol. Közelebb kell menned, beleolvadni, s már ott is vagy, és elragad magával a zene. Van, aki behunyja a szemét, és már távol jár, már repül.
Az én szemem inkább kinyílik, fürkészi a kis csodákat, izgatottan keresi a titkot, hogyan tudná az elsuhanó hangokat, a ritmust megragadni, megőrizni. Olvasom, hogy a fényképezőgép lencséje nem hazudik. Objektív. Nem vagyok már biztos benne. A mellettem álló fotós képe egészen más, pedig ugyanazt a zenét hallgattuk. Miért ne lenne a képem szubjektív, ahogy én érzem? Ezek az én impresszióim. Jazz Impressziók…”

A Bánkon 2004 óta évről évre megrendezett Louis Armstrong Jazzfesztivál a hazai és nemzetközi jazz-zenészek rangos seregszemléje. Kárpáti Zoltán fotóalbumának képei az elmúlt évek világtalálkozóinak forró hangulatát, önfeledt pillanatait, a zene magával ragadó lendületét tárják a néző elé, neves jazz-muzsikusok aforizmáinak kíséretében.

Magyar és angol nyelven
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639258501
  Kiadó
  Fiesta Kft.
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  108
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés