Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlyson Noel: Dark Flame - Sötét láng

-26%
Alyson Noel: Dark Flame - Sötét láng
2 999 Ft
Akció: 2 215 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Olvass bele--->

E sötéten csábító regényben Ever a saját teste és lelke irányításáért küzd - és az időtlen, igaz szerelemért, amelyet évszázadok óta hajszol.
Ever segíteni akar Havennek, amikor halhatatlanként életre kelti. De Haven megrészegül új erejétől, és gátlástanná válik. Elhangzik a végső fenyegetés: hogy felfedi titkukat a világnak. Ever küzdelme azonban hogy titokban tartsa a halhatatlanokat, csak közelebb sodorja Havent az ellenséghez: Romanhez és aljas barátaihoz.
Ever egyre mélyebbre süllyed a fekete mágiában, hogy megszabadítsa Dament Roman hatalmától. De amikor a varázslata rosszul sül el, az épp ahhoz a pasihoz köti őt, aki elszántan el akarja pusztítani. Furcsa, idegen lüktetés tombol benne, és mindegy mit tesz, csak Romanre tud gondolni - csak az ő érintésére vágyik. Miközben próbál ellenállni a szilaj vonzásnak, az azzal fenyegeti, hogy elemészti. Roman nagyon is hajlandó kihasználni Ever gyengeségét... Ever pedig egyre közelebb araszol a megadáshoz. Lázasan próbálja megtörni a varázslatot, mielőtt túl késő lenne, és Jude-hoz fordul segítségért. Hogy megmeneküljön, kockára tesz mindent, amit ismert és szeret - még a jövőjét is Damennel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632454153
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db