Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTom Becker: Darkside: Vérvonal - Kinyomozható-e Darkside leghírhedtebb bűnténye tizenkét évvel az események után?

-25%
Tom Becker: Darkside: Vérvonal - Kinyomozható-e Darkside leghírhedtebb bűnténye tizenkét évvel az események után?
1 990 Ft
Akció: 1 493 Ft1493
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Emlékszel még Jonathan Starlingra, a londoni kamasz fiúra, aki hihetetlen és életveszélyes kalandokat él át a város "sötét negyedében"? Darkside rabul ejti Jonathant, még ha a vérfagyasztó akciókból, barátja, a farkasember segítségével épségben is kerül ki. A fiú Darkside-ban marad, azzal a nem titkolt reménnyel, hogy nyomára bukkan több, mint tíz éve eltűnt édesanyjának. Közben, hogy is lehetne másképp, újabb, nem akármilyen veszélyekkel kell szembenéznie. Magának, Darkside legelső uralkodójának, Hasfelmetsző Jacknek az örökösei között dúló harc kellős közepébe csöppen. Egy rejtélyes gyilkosság-sorozat felgöngyölítése nem kis feladat, és nem unalmas elfoglaltság. Jonathan azonban egyre otthonosabban mozog Darkside mocskos, veszélyekkel terhes, sötét világában - és lassan beletanul a legnehezebb ellenfelekkel való küzdelembe is.

Kalandjai ezúttal is egy letehetetlen - izgalmakkal teli - könyvben jelennek most meg. Melynek a végére ugyan kiderül, kik a jogos Hasfelmetsző utódok, ám egymással vívott harcuk nem biztos, hogy véget ér...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630645348
  Kiadó
  Replica Kiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  224
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés