Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFaludi Ilona: Újrakezdés - Egy cirkuszhercegnő élete

-25%
Faludi Ilona: Újrakezdés - Egy cirkuszhercegnő élete
2 790 Ft
Akció: 2 090 Ft2090
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
"1951. június 24-én, Budapesten, Szent Iván napján, az év legrövidebb éjszakáján születtem... Életem mottója: Soha ne adjuk fel! Mindig van remény!
Sokak által lenézett, ám különleges és szép hivatás volt az enyém, amelyben nem volt egyszerű megteremteni a szakma és a magánélet harmóniáját. Nekem talán sikerült. Többször kerültem reménytelennek tűnő helyzetbe, de szorgalommal, akarattal, elszántsággal, bátorsággal mégis sikerült megkapaszkodnom, talpra állnom, sőt, túlélnem a szakma, a magánélet csalódásait, megtalálnom, és élveznem a szépségüket is. Ehhez - megtapasztaltam- bíznunk, hinnünk kell önmagunkban, és abban, hogy mindig van lehetőség az újrakezdésre.
Életregényem -azt hiszem- érdekes, izgalmas, sokszínű és tanulságos. Ha az életemet ismét kezdhetném, újból ezt a hivatást választanám.
Olvasóimnak kellemes órákat szeretnék szerezni: kirándulást egy rejtélyes szakma útvesztőiben, kalandozást a világban, Európában és Ázsiában, és töprengést azon, hogy naponta hozott jó, rossz döntéseink milyen következményekkel járnak az életünkre, a sorsunkra." (a Szerző)
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9639893696
  Kiadó
  Pro Pannonia Kiadói Alapítvány
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés