Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnne Rice: Távol Egyiptomtól - Az Úr Krisztus

-25%
Anne Rice: Távol Egyiptomtól - Az Úr Krisztus
2 499 Ft
Akció: 1 874 Ft1874
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Miután befejezte két legendaciklusát, melyeknek eddigi pályafutását szentelte, Anne Rice az evangéliumok és a legszélesebb körben elfogadott újszövetségi kutatások alapján megírta legbátrabb, az ÚR KRISZTUS gyermekkoráról szóló könyvét, mely átütő erővel idézi meg a történetet elbeszélő Jézus hangját, személyiségét és szavait.

"Magával ragadó, elgondolkodtató történet a gyermek Jézus ismeretlen éveiről... A képszerű, elegáns próza és karakterek diadala... Az Úr Krisztus átmenet a történelmi regény és Tolsztoj evangéliuma között. Született misztikusként, gyógyítóként, prófétaként, de legfőbbképpen hús-vér gyermekként mutatja be Jézust... Lényegében misztériumtörténet egy gyermekről, aki próbálja megérteni csodás adottságait és a születését övező előjeleket... A reá nehezedő felelősség súlyával birkózó fiú alakja teljesen hiteles - mégis van valami természetfölötti empátiájában és ragyogó intelligenciájában, ami egyedivé teszi...

"Anne Rice ezzel a regénnyel valóban meggyőző Jézus-képet tár az olvasói elé, írása meghaladja a puszta történetmondást, és szinte már hitvallásnak tekinthető." (Kirkus Reviews)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634262169
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés