Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRichard Webster: Tenyérjóslás

-25%
Richard Webster: Tenyérjóslás
Fő kategória >Ezoterika >Jóslás, álomfejtés
1 900 Ft
Akció: 1 425 Ft1425
Kezdete: 2018.08.30   Visszavonásig érvényes!

A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható!
A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket.
A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben, aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is.
Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése - ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632910550
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  190 g/db
Webáruház készítés