Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMary Robinette Kowal: Tünékeny illúziók - Bűbájoló történet

-25%
Mary Robinette Kowal: Tünékeny illúziók - Bűbájoló történet
3 299 Ft
Akció: 2 474 Ft2474
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A 19. század első fele, Anglia...
Egy nem túlságosan gazdag nemesi családhoz két leány tartozik: az egyik gyönyörű és éppen eladósorba jutott, a másik nem igazán szép, és már egyre többen tekintenek rá úgy, mint vénkisasszonyra, aki sosem talál magának párt. Amikor a család körül, majdnem egyszerre felbukkan három férfi -egy gazdag szomszéd, egy vándorló művész és egy bátor katona- mindenki biztosra veszi, hogy a fiatalabbik lány hamarosan menyasszony lesz. A másik? Ő csak zongorázzon, csak foglalkozzon a művészetekkel, ha már csak a lelke szép szegénynek...
Egy olyan világban, mint a miénk, talán ez is történne, egy olyan Angliában azonban, ahol a hölgyek számára a mágia művelése, a bűbájolás éppen olyan köznapi tevékenység, mint a kézimunka vagy a kertészkedés, valóban bármi megeshet. A kérőkről kiderül, hogy egyikük sem egészen olyan, amilyennek tűnik, a lányok példája pedig megmutatja: nem mindig az a legértéksebb, ami a legszebben ragyog.

A Hugo- és Campbell-díjas szerzőnő 2010-ben Nebula-díjra jelölt, a gótikus irodalom és a modern fantasy jellegzetességeivel átitatott, mágikus-romantikus történetfolyamának első része.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354572
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés