Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Judith McNaught: Valaki vigyáz rám 1.

-21%
Judith McNaught: Valaki vigyáz rám 1.
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Leigh Manning, a gyönyörű, sikeres színésznő, a Broadway ünnepelt csillaga romantikus hétvégét tervez férjével egy hegyi házikóban. A gyertyafényes estéből azonban nem lesz semmi, mert a kunyhó felé menet Leigh kocsijával hóviharba keveredik és balesetet szenved. A kórházban tér magához, és szörnyű hírt hall: a férjének nyoma veszet.
A rendőrség nagy erőkkel dolgozik, mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a férfit. A keresésben Leigh is részt vesz, a rejtélyes Michael Valentéval, férje üzlettársával az oldalán, de hiába mozgatnak meg minden követ, Logan Manning nem kerül elő. A szeretett társ elvesztését követő űrt elhomályosítja egy sejtelem: Leigh és Michael talán mégsem most találkoztak először... Az ügy egyre szövevényesebbé válik, férfiak és nők viszonya, tanúk, gyanúsítottak és nyomozók életének fonala teljesen összekuszálódik.

Judith McNaught (Varázslat, Szerelmes éjszakák) legújabb könyve lebilincselően izgalmas és fordulatos olvasmány, az előttünk kibontakozó emberi sorsok a következő kötet lapjain folytatódnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636432607
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés