Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHarlan Coben: Végakarat

-25%
Harlan Coben: Végakarat
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft2205
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Myron Molitart ezúttal egyik ügyfele, a korábbi teniszcsillag, Suzze T keresi fel, hogy a segítségét kérje. Suzze gyermeket vár, ám egy rosszindulatú komment a Facebook-oldalán megkérdőjelezi az apa kilété, és a nő attól fél, nemcsak férjét, Lexet veszítheti el, de egész élete romba dőlhet. Míronnak is megvannak a saját problémái: menyasszonyától egy óceán választja el, apja pedig súlyos beteg, mégis a tőle megszokott lendülettel veti magát a nyomozásba. Hamarosan azonban nem várt akadályokba ütközik. Kiderül, hogy az ügy szálai testvéréhez, Bradhez vezetnek, akivel több mint egy évtizede nem látták egymást, ráadásul felbukkan Herman Ache, a New York-i alvilág retteget vezére is, akivel még Win sem szívesen húz ujjat...

"- Mi sosem térünk jó útra, Win. Maximum úgy teszünk. A világban farkastörvények uralkodnak. Vannak, akiket megesznek. Másokat nem. Mindnyájan gondolkodás nélkül kinyírnánk százezer vadidegent, hogy megvédjük azt a néhány embert, aki igazán fontos nekünk - és bárki, aki mást mond, hazudik. Így vagy úgy, de nap mint nap megtesszük. Rajtad áll, hogy veszel-e még egy pár cipőt, vagy inkább megmented egy éhező afrikai gyerek életét. És mindig a cipőt választjuk. Ez az élet. Mindannyian gyilkolunk, ha jogosnak érezzük. Ha éhezik a családod, de egy másik ember halála révén kenyeret adhatsz a kölyköd szájába, akkor megteszed. Mindig, habozás nélkül. De a gazdagoknak már nem kell ölniük egy kiló kenyérért, ezért azt mondják: "ölni rossz dolog", aztán szabályokat hoznak, nehogy a szegények elvegyék tőlük a több millió felhalmozott veknijüket, amit a dagadt családjuknak tartogatnak. Érted, miről beszélek?"
Harlan Coben napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon, eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel 50 millió példányt adtak el belőlük világszerte.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235221
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés