Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv RészletekBob Frissel: Pólusváltás III. - Prófécia és lehetőség 2012 - Merkaba - Atlantiszi Thouth - Melchizedek

-26%
Bob Frissel: Pólusváltás III. - Prófécia és lehetőség 2012 - Merkaba - Atlantiszi Thouth - Melchizedek
2 750 Ft
Akció: 2 028 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Az univerzum egészében a létezés végtelen számú szintjét vagy "dimenzióját" foglalja magában - minden egyes dimenzió rendelkezik a maga saját valóságával és minden lény a különféle tudatosságok egy kifejezésmódja. A tudatsíkok átfedik egymást. Mi a harmadik dimenzióban élünk, de jelen pillanatban a Földbolygó minden egyéb tudatsíkja egyidejűleg áthatol egymáson, mintha ugyanazon a helyen minden magasabb dimenzió tartalmazná és továbbadná azt a jelenséget, ami az alacsonyabb szinteken megjelenik.
A mi harmadik dimenziónk a legalacsonyabb szint, ahol a tudatosság intelligencia és felelősségteljes élet formájában alakot ölt. Olyan világot érzékelünk, ahol a dolgok és a lények el vannak szeparálódva. Egy duális világot látunk: ezt a világot megosztják - polarizálják - azok a dolgok és események, amik jónak és azok, amik gonosznak tűnnek. És olyan világot érzékelünk, ami egyfajta idő csapdájába esett, melyben a dolgok létezni látszanak egy ideig, majd feledésbe merülnek. A dimenziószintünk megváltoztatásához mindössze annyit kell tennünk, hogy megváltoztatjuk az alaprezgést vagy - ami ugyanazt jelenti - megismerkedünk a magasabb "frekvenciákkal", más tudati dimenziók szellemi hullámhosszával.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639858091
  Kiadó
  Danvantara Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  180 g/db