A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség

Kedves Vásárlóink 

Rendelést kizárólag a webáruházban lehet leadni. Telefonon és e-mailben rendelést nem áll módunkban fogadni. 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a regisztrációkor szükséges a valós adatok megadása. A nyilvánvalóan valótlan adatokat tartalmazó regisztrációkat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük, és az ilyen adatokkal leadott rendelések is teljesítés nélkül törlésre kerülnek. 

AMENNYIBEN ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDOT VÁLASZT, DE A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS NEM TÖRTÉNIK MEG, A RENDELÉST TELJESÍTÉS NÉLKÜL TÖRÖLJÜK! 

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a vásárlás napja a 0. nap, a 2-4 munkanapos szállítási idő pedig várható (!), garantálni nem tudjuk, de a rendelések döntő többségét a várható szállítási idő alatt el tudjuk juttatni a vásárlóhoz.

Személyes átvétel esetén átvételi pontunkon az arra jogosult vásárló készpénzzel is fizethet. 

Regisztráció nélkül vásárlás esetén kizárólag online bankkártyás vagy átutalásos (előre utalás) fizetési mód választható.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy azon vásárlókkal szemben, akik megrendelést adnak le, és  a rendelést lemondják, nem veszik át vagy visszaküldik az ÁSZF szerint járunk el.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy az átvételi ponton átvett könyvek esetében utólagos reklamációt sérülés címén nem fogadunk el. Átvételkor a vásárló felelőssége, hogy átnézze az átvett könyveket, hogy azok sérülésmentesek!

Ügyfélszolgálat:

E-mail: ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu

Telefon: +36304475140

Cím: 1066. Budapest, Teréz körút 46. FBG Center, földszint

A telefonos ügyfélszolgálat hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között üzemel. Pénteken és hétvégén a telefonos ügyfélszolgálat szünetel.

Árkijelzés

 Az áruházban látható árak értelmezése: 

1. Feketével írt, áthúzott ár: Kedvezmény nélküli könyvesbolti ár (borító ár)

2. Pirossal írt ár: Új Könyvek kedvezményes ár, mely az internetes vásárlás esetén érvényes.

  

Szállítási költséggel, átvételi, és fizetési módokkal kapcsolatban az információk menüben kaphat tájékoztatást-->információk 
 

 

Átvételi pontunk

 

 

Cégnév / Név:
Half Money Kft.
Cím:
1066 Budapest, Teréz krt. 52.
Amennyiben személyes átvétellel rendelt, a rendelést itt veheti át::
1066. Budapest, Teréz körút 46. FBG Center földszint
Ügyfélszolgálat telefonszám:
Áruház neve:
Új Könyvek
Adószám:
23533453-2-42
EU adószám:
23533453HU
Cégjegyzék szám:
01-09-970064
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Bíróság
Bankszámlaszám:
11707000-20489551-00000000
IBAN:
HU76117070002048955100000000
Kapcsolattartó neve:
Új Könyvek Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat telefonszám:
+36-30/447-5140
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 000 Ft
Szállítás
Személyes átvétel a budapesti irodánkban (1066. Budapest, Teréz körút 46. FBG-Consult irodaház földszint)
Személyes átvétel a budapesti irodánkban (1066. Budapest, Teréz körút 46. FBG-Consult irodaház földszint)


Telefon: +36304475140 (A telefonos ügyfélszolgálat hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között üzemel.)

Személyes átvétel : Hétfőtől Péntekig 9-18 óra között lehetséges.
Irodánk szombaton és vasárnap zárva tart.

Amikor az Ön által rendelt könyv(ek)et beszereztük, emailben tájékoztatjuk arról, hogy átveheti a rendelt könyv(ek)et. Amíg nem kapott ilyen értesítést, ne jöjjön a könyv(ek)ért, mert csak akkor vannak itt a könyvek, ha megkapta az értesítést.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy az átvételi ponton átvett könyvek esetében utólagos reklamációt sérülés címén nem fogadunk el. Átvételkor a vásárló felelőssége, hogy átnézze az átvett könyveket, hogy azok sérülésmentesek!
Szállítási + csomagolási költség: 0 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
Szeretnénk nyomatékosan felhívni szíves figyelmét, hogy 3 napja van átvenni a csomagot a Foxpost automatából, miután a FOXPOST-tól megkapta az értesítést arról, hogy a csomagot elhelyezték az automatában.

Tájékoztatjuk, hogy átvétel elmulasztása esetén az újraküldés költsége 2.000 Ft (a visszaszállítás és újra kiszállítás díja), melyet előre át kell utalnia.

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási + csomagolási költség: 1 069 Ft
Szállítás Pick Pack Pontra
pickpack_pudo
A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMW és MOL kutak, COOP boltok Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 1 881 2615

Hétfő: 7:00-19:00 Kedd – Péntek: 7:30-17:30
Szállítási + csomagolási költség: 1 109 Ft
Kiszállítás Sprinter futárszolgálattal
sprinter_pudo
A Sprinter Futárszolgálat Kft. 1997-ben alakult, elsősorban szakkönyves kiadványok logisztikai szolgáltatójaként. Mára a legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike és meghatározó szereplője a hazai CEP (curier-express-parcel, kiscsomag szállítási) piacnak.

Különböző iparágak (pl. informatikai, telekommunikációs, könyvkiadói terület) piacvezetői és neves webáruházak is partnerének választották. A piaci igényekre alapozott technológiai fejlesztéseink évről-évre stabil növekedést, megbízható működést, ezáltal garanciát is jelentenek az Ön számára.

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 1 881 2615

Hétfő: 7:00-19:00 Kedd – Péntek: 7:30-17:30
Szállítási + csomagolási költség: 1 229 Ft
Szállítás Postapontokra, MOL kutakra, COOP boltokba illetve postai csomagautomatákba
mpl_api_postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, COOP boltokba és csomagautomatákba kérheti a csomag kiszállítását.
Szállítási + csomagolási költség: 1 419 Ft
Kiszállítás MPL futárszolgálattal
mpl_api
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A ország bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.

MPL ügyfélszolgálat:
MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
Szállítási + csomagolási költség: 1 419 Ft

KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE SZÁLLÍTUNK!

Amennyiben a kézbesített csomag sérültnek látszik, csak abban az esetben vegye át a csomagot, ha meggyőződött a csomagban lévő könyvek sértetlenségéről. Sérültnek látszó csomagolás esetén a futár köteles a sérülésről kárfelvételi jegyzőkönyvet kiállítani, és azt Önnek átadni. Amennyiben erre a futár nem hajlandó, ne vegye át a csomagot, mert ilyen esetben reklamációt csak kárfelvételi jegyzőkönyv megléte esetén tudunk elfogadni!

Fizetés