Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Cronenberg: Konzum

-25%
David Cronenberg: Konzum
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Bréking: a párizsi rendőrség az ünnepelt francia professzorasszony, Célestine Arosteguy megcsonkított holttestére annak otthonában bukkan rá. A gyilkos feltehetően evett a bal melléből. A kannibalizmus gyanúja a férjre, Aristide Arosteguy filozófusra terelődik.
Hihetetlen: a házastársak észak-koreai kapcsolatai miatt a krimiszál kémregénnyé... (spoiler-veszély!)
Durva: Az emlőeltávolításban és illegális szervkereskedelemben utazó sarlatánt meglátogatja budapesti zugklinikáján egy fotóriporter. Nathan Math összeszed Budán Dr. Molnár mellrákos páciensétől egy rég legyőzöttnek hitt nemi betegséget. A különös vírussal megfertőzi újságíró barátnőjét is, aki az országhatárokon átívelő Arosteguy-ügy nyomába ered.
Videó: Célestine Arosteguy egy felvételen a fényképezője kezelési útmutatóját olvassa: "A jelenkor irodalmi csúcsteljesítménye a használati utasítás." A virális virtualitás végigfertőzi a regényt, és már semmi sem az, aminek látszik…

David Cronenberg, számos világhírű film rendezője (A légy, Meztelen ebéd, Karambol, Agyfürkészők) első regényével lepi meg rajongóit. A Konzum-ban a mindig trendi Cronenberg aberrációkra éhes, a létezés peremvidékein barangoló tekintete most az ifjúság kultuszának vakfoltjait kutatja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630797290
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés