Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Kingsbury - Gary Smalley: Örvendezés - A Baxter család története - 4. kötet

-25%
Karen Kingsbury - Gary Smalley: Örvendezés - A Baxter család története - 4. kötet
Fő kategória >Regény >Romantikus
3 450 Ft
Akció: 2 588 Ft2588
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Amikor az ünnepség katasztrófába torkollik, Brooke kezéből kicsúszik az irányítás az élete fölött. Hogyan boldogul élete legnagyobb kihívásával?
Szörnyű baleset... Brooke és Peter egyébként is házassági gondokkal küzd, amikor egyszer csak életük legborzalmasabb pillanatával kerülnek szembe. A medencés parti, ahova két kislányukat meghívták, tragédiával végződik. A hároméves Hayley az életéért küzd, a Baxter család pedig összekapaszkodik, bár még azt sem igazán tudják, hogyan imádkozzanak.
Darabokra tört élet... Petert lesújtja Hayley balesete. Képtelen túllátni saját bűntudatán, elszakad a családjától, és más módot keres fájdalma csillapítására. Illegális módot. Döntése tátongó szakadék felé sodorja, amely nemcsak a feleségével való kapcsolatát, hanem az életét is pusztulással fenyegeti.
Ok az örömre... Az óriási fájdalom és veszteség árnyékában Baxter-esküvő zajlik New Yorkban; és ez az esküvő mindenkinek újra okot ad a mosolygásra. Már csak az a kérdés, mi kell ahhoz, hogy Brooke, Peter és a Baxter család többi tagja a fájdalmon át eljusson a gyógyulás és megváltás helyére.
Történet a kimondhatatlan veszteségről és az új élet bámulatos csodájáról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246524
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés