Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Kingsbury - Gary Smalley: Visszatérés - A Baxter család története 3. kötet

-25%
Karen Kingsbury - Gary Smalley: Visszatérés - A Baxter család története 3. kötet
Fő kategória >Regény >Romantikus
2 950 Ft
Akció: 2 213 Ft2213
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mi kell ahhoz, hogy Luke Baxter észhez térjen?
Kell egy széthullott kapcsolat... Luke, a Baxter család szeme fénye és egyetlen fiúgyermeke hátat fordított mindennek, ami valaha fontos volt neki: a hitének, a családjának, és egyetlen szerelmének, Reagannek. A 2001. szeptember 11-i eseményektől lesújtva Luke elkönyveli, hogy az élet véletlenszerű, a hit átverés, Isten pedig nem más, mint képzelődés.
Kell egy titok... Egy kisbaba készül világra jönni, de Reagan ezer mérföldnyire van, New Yorkban, Luke-nak pedig sejtelme sincs róla, hogy ő az apa. A család egyik tagja megtudja az igazat, csakhogy neki is megvan a saját titka; egy olyan titok, amely örökre megváltoztatja Baxterék életét.
Kell egy kinyilatkoztatás... Mi kell ahhoz, hogy Luke visszatérjen szerető, fájó szívű családjához? És mi mindent vállal egy fiatal tűzoltó, hogy segítsen újra összehozni a Baxter család tagjait, közben pedig megtalálja a saját helyét is a családon belül?
Egy történet a fáradhatatlan szeretetről és az elveszett fiú utáni vágyakozásról.

Az USA Today és a New York Times könyveladási listáit vezető Karen Kingsbury Amerika elsőszámú keresztény regény írója. Negyvennél is több regényt írt, és díjnyertes könyveiből több mint 25 millió példány jelent meg.
Gary Smalley, Amerika kapcsolatgyógyásza, a Smalley Relationship Center társalapítója és több mint negyven díjnyertes, népszerű könyv szerzője.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246395
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés