Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKovács Éva: Az élet tükre - Játsszunk mesét!

-25%
Kovács Éva: Az élet tükre - Játsszunk mesét!
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Mesekönyvek >4-8 éveseknek
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft2175
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A könyvben szereplő tizenhat nagyszerű mese vezet minket vissza a gyermekkorba: Hallgatjuk, hallgatjuk, s közben megismerkedünk egy különös, néhol tündéri, gyermekkori világgal, melyben a falusi élet szinte változatlan – ahol a közösség tagjai a sors és a történelem viharaiban is kitartanak egymás mellett.

Kovács Éva gyermekszínjátszó rendező, drámatanár, pedagógus, tanítványaival évek óta az Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó sikeres résztvevője. Minden történetében van valami örök bölcsesség, egy csepp emberség. A mesék nyelvezete külön figyelmet érdemel, míves mondatok gondolkodtatják el a gyermekeket és az Olvasót.

A történet egyes részei között feladatok találhatóak, amelyek nem csak ötleteket adnak a saját szituációs játékhoz, hanem a segítségükkel Éva műhelyébe is bepillanthatunk, hogy meglássuk, miként dolgoz fel történeteket a tanítványaival. Ezek a játékok igen fontosak: elmélyítik az élményeket, segítenek jobban megérteni a szituációt, s közelebb visznek a történetben felvetetett problémához.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638984708
  Kiadó
  Unio Mystica Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  129
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés