Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarina Fiorato: Kit

-25%
Marina Fiorato: Kit
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
3 390 Ft
Akció: 2 543 Ft2543
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Dublin, 1702. Az ír szépség, Kit Kavanagh mindent tudni akar az életről. Ő és szerelme, Richard, nemrég házasodtak össze és egy népszerű kocsma elégedett tulajdonosai. A spanyol trónért folyó harc pedig innen nagyon távolinak tűnik. Minden megváltozik azonban, mikor egyik éjjel Richard egyszerűen eltűnik. Mihelyst Kit megtalálja a férje korsójában a királynő shillingjét, rájön, hogy Richardot elvitték katonának.
A bátor nő elhatározza, hogy megkeresi férjét ebben a forrongó világban, ahol az útján rengeteg veszély leselkedik rá, s úgy alakul, hogy életéért cserébe még kémkednie is kell. Kit belép Marlborough herceg ezredébe, és követi Richard nyomát Itália csatamezőin keresztül. Férfinak öltözik, az életét kockáztatva harcol a háborúban, közben pedig egyre közelebb kerül a fanyar humorú, jóképű parancsnokához, Ross kapitányhoz.
Mikor kénytelen elhagyni a sereget, újra női ruhát ölt, hogy elkerülje a lelepleződést. A háború azonban ezzel nem ér véget Kit számára. A szépségével magára vonja Ormonde hercegének figyelmét, aki felbérli, hogy kémkedjen a franciáknál. Miközben Kit Ross kapitány és a férje iránti hűség közt tipródik az angol korona szolgálatában, rájön, hogy az élete még nagyobb veszélyben van, mint a csatamezőn volt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355449
  Kiadó
  I.P.C. Mirror
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés