Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMary Higgins Clark: Téged nem lehet elfelejteni - A gyanú árnyékban 1.

-25%
Mary Higgins Clark: Téged nem lehet elfelejteni - A gyanú árnyékban 1.
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2018.11.23   Visszavonásig érvényes!

A The New York Times No. 1 bestsellerében egy manhattani baleseti sebészt a kisfia szeme láttára ölnek meg egy játszótéren. Öt év elteltével a gyilkos még mindig szabadlábon van
Amikor Laurie Moran férjét brutálisan meggyilkolták, csak a hároméves Timmy látta az édesapja gyilkosának arcát. Az átható kék szempár még öt évvel később is kísérti álmában Timmyt.
Laurie-t még nagyobb félelem nyomasztja a gyilkos fenyegetése, amelyet odakiáltott a fiának, miközben elmenekült a helyszínről: Mondd meg anyádnak, ő lesz a következő, utána pedig te jössz
És az asszonynak most ismét gyilkossággal van dolga, ezúttal egy megtörtént, de megoldatlan bűnügyekkel foglalkozó tévésorozat producereként.
A sorozat első részében egy nő húsz évvel korábbi, felderítetlenül maradt meggyilkolása a téma. Az élénk társasági életet élő asszonyt a friss diplomás lánya tiszteletére rendezett gála után megfojtva találták az ágyában. A nagy port kavaró gyilkosság országszerte szerepelt a hírekben, így Laurie biztos benne, hogy az ügy a maga pazar környezetében és az akkori éjszaka vendégeinek közreműködésével sikerre viszi majd a műsort. Ám amikor megkezdik a forgatást Betsy azóta elhidegült barátaival, világossá válik, hogy valamennyiüknek titkai vannak kinek kisebbek, kinek nagyobbak.

És közben rájövünk, hogy az átható kék szempár még mindig figyel

Bízzunk Mary Higgins Clarkban: tudja, hogyan kell halálra rémiszteni bennünket.
THE NEW YORK TIMES

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155373879
  Kiadó
  21. Század Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db