A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Minden héten forradalom

Minden héten forradalom

Minden héten forradalom

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2014
ISBN:
9789633550496
Kiadó:
Park Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
320
Tömeg
500 g/db

"Ha lenne egy test nélküli, éteri nézőpont, egy semleges kilátóhely a világban, az univerzumban, és onnan nézhetné a következő, cirka 300 oldalon kibontakozó, s e sorok írásakor még befejezetlen történetet, sokkal könnyebb dolga lenne az olvasónak. Onnan a groteszk figurák tobzódása, az eleve értelmetlen vagy önmaguk paródiájába forduló szavak, frázisok, gondolatfoszlányok, az abszurd hazugságok és az elrontott, tönkretett dolgok hosszú felvonulása, de még maga a színtiszta gonoszság is jóval szórakoztatóbb látványt nyújtana. Onnan jóízűen lehetne röhögni rajtuk - és tény, kicsit rá is játszottunk erre. Hisz ha nem vesszük őket komolyan, szabadok is vagyunk tőlük. Nincs fölöttünk hatalmuk."

"A Magyar Narancs A Szerk. rovatát írja és szerkeszti: Bojtár B. Endre, Bundula István és Turcsányi Sándor. Rajtuk kívül 2010 és 2014 között a vezércikkek szerzői voltak még: Barotányi Zoltán, Mészáros Bálint, Urfi Péter és Vári György.
Éles mondatok, lazán nyakló mondatok, vagyis nyelvismeret (a hazafiság egy fokmérője), aztán tárgyismeret, honismeret, világismeret, önismeret - tisztesség, tehetség, pártfüggetlenség. Én ezért." (Esterházy Péter)

"Eun innen, Európa jobb tájain ez a válogatás merő fikció volna, annak is túlzás. Igaz, eun túl van, ahol meg se jelenhetne, bár ezen nem örvendeznék e barnásszürke sávban, kompótországéban, ami a hazám. A Narancs mindenesetre szólt. A szerzők, ha tévedtek, csak abban, hogy olykor maguk sem hittek a szemüknek. Fontos könyv, olvastatja magát, ökölbe szorult szívvel. Oda lehet vágni a sarokba, de letenni nem lehet." (Parti Nagy Lajos)
"A Narancs számomra nem más, mint a gerezdenként adagolt magyar valóság. Az pedig nem az újságírók hibája, sokkal inkább erénye, hogy evés közben mindig keserű lesz a szám íze. Pedig én az édeset szeretem." (Krizsó Szilvia)

"Leginkább a magabiztosságukat irigylem; aztán a világlátásukat, a humorukat, a lendületüket, a bátorságukat, és persze a gondosan megőrzött ifjúságukat: nem is múlhat el csütörtök nélkülük." (Jolsvai András)

"Nemrég láttam a Szépművészeti Múzeumban Bartolomeo Bimbi 1715-ben festett képét, melyen a Toscanában akkoriban fellelhető citrusféléket ábrázolja tudományos pontossággal. Szám szerint 30-féle citrom és narancs. A kép megdöbbentően lenyűgöző. Most a kezében tartja jelen korunk speciális gyümölcsét. 141 tudományos pontosságú fanyar kép az elmúlt 4 év terméséből. Lenyűgözően megdöbbentő!" (Hernádi Judit)

25%
3 900 Ft
2 925 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK