A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Öreg Isten akarata szerint (9789633022795)

Szerző Zsámboki János
Öreg Isten akarata szerint (9789633022795)

Öreg Isten akarata szerint (9789633022795)

Szerző Zsámboki János
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789633022795
Kiadó:
Püski Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
373
Tömeg
432 g/db

Aki az előző két regényt már olvasta - sejtheti, hogy magyarságunk nagyjainak élete szokatlan megvilágításban tárul elénk.
A Szerző kutatómunkáinak eredményeként az elhallgatott - elfeledett -, félretájékoztatott múltunk történései és azok szereplői új értelmet nyernek. Így már más szemmel tekintünk őseink döntéseire és azok következményeire. Megértjük, hogy a király elsősorban népe szellemi vezetője, majd katonaként fizikai védelmezője, aki az életét is feláldozná nemzetéért.
IV. Béla királyunk, akinek 8 lány és 2 fiú gyermekéből kettőt boldoggá (Jolán és Konstancia), valamint kettőt szentté avattak (Kinga és Margit). Ez is bizonyítja, hogy hős királyunk, a családját is példaértékű normák szerint vezette.
A tatárjárás történéseit bevallom, eddig csak az érettségi tételként megtanultak alapján ismertem. Jó megfogalmazás, hogy - "az idő nem csak a jövőt lopja el, a múltat is". Ez a könyv lehetőséget ad számunkra, hogy ne engedjük a múltunkat az idő homályában elveszni.
Képzeletben visszautazva az 1241-42 évbe, izgalmakkal teli, lovagi erényeket felvonultató időszakot élhetünk át a könyv lapjain keresztül.
Meghökkentő háttér-információk köszönnek ránk ismét, meglepő eseményekkel fűszerezve az egyébként sem unalmas korszakot. Megérthetjük, hogy a Magyar Korona nem ékszer, hanem kizárólagos és megismételhetetlen ajándék nemzetünk számára, amely tisztelete nem egy tárgynak szól.
Zsámboki János eddigi munkái (és reméljük a következő művei) hiánypótlóak. Fantáziánk szárnyal az övével együtt és közben újra tanulhatjuk gyermekeinkkel együtt a történelmünket, melyre büszkék lehetünk.
Ajánlom e könyv lapjait mindazoknak, akiknek fontos az igazság és hajlandóak a világ számára hihetetlenben is hinni. 

28%
4 200 Ft
3 023 Ft
Kezdete: 2021.02.06   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Zsámboki János
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK