Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRomain Sardou: Senki nem ússza meg

-25%
Romain Sardou: Senki nem ússza meg
3 200 Ft
Akció: 2 400 Ft2400
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ THRILLER, CSUPA REJTÉLY!


Az Egyesült Államok New Hampshire államában egy hideg, téli éjszakán huszonnégy holttestet találnak egy autópálya építkezésén a behavazott homokban. Szabályos halmot alkotnak, arcuk egy irányba néz. Mindegyiküket szíven lőtték, ellenállásnak azonban semmi nyoma.

Mi állhat e kegyetlen mészárlás hátterében? Egy szekta áldozatbemutatása? Tömeges öngyilkosság? Óriási leszámolás? Ami a legmegdöbbentőbb: az áldozatokat nem keresi senki. Sehol egy nyugtalan férj, egy fájdalomtól őrjöngő anya, sehol egyetlen munkatárs, senki nem hívja fel a rendőrséget. A helyi rendőrfőnöknek fogalma sincs, milyen nyomon induljon el.
Ugyanaznap este Frank Franklin, a 29 éves irodalomtanár éppen elfoglalni készül új állását azon az egyetemen, amely az áldozatokat rejtő építkezés tőszomszédságában fekszik. Hamarosan valami nyugtalanítani kezdi... Rádöbben, hogy egy rettenetes cselszövés részévé vált.


A fiatal francia regényíró, Romain Sardou alaposan megkeveri a több szálon futó, izgalmas történetet, az utolsó oldalakig fokozza a feszültséget, és csak a könyv legvégén áll össze a teljes kép.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632672908
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  352
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés