Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSándor Zsuzsanna: Csodafiú szarvas - A hét garabonciás - Mitikus kalandregény 1. kötet

-25%
Sándor Zsuzsanna: Csodafiú szarvas - A hét garabonciás - Mitikus kalandregény 1. kötet
Fő kategória >Regény >Kaland
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ez a történet egy csodálatos nyáron kezdődik. Hét fiatal, három lány és négy fiú az ország különböző pontjairól, éppen betöltik a 14. életévüket, és nyaralni érkeznek egy alföldi kis faluba a nagyszüleikhez. Készülnek a középiskolába, de előtte még egy jót buliznának a nyáron.
Ám, a főszereplő, Levente szülinapjának megünneplése több mint kalandosra sikerül. Kiderül, hogy mind a heten különleges, rejtett adottságokkal rendelkeznek, valójában táltosok. Hogy igazán azzá váljanak meg kell szerezniük a varázserejüket. Le kell győzni az öreg táltost, kiállni a keresztútpróbát, és rájönni a világfa titkára.
Indulhatnának a küldetést teljesíteni, de mi az, hogyan és merre? Ezt mondja el a szép öregember... A feladat nehéz. A sötét erők, a félelmetes Kalamona és Lúdvérc elrabolták Boldogasszony négy legszebb tündérlányát és Napkirály aranyszőrű bárányát. Ezeket kell visszaszerezni.
Mindenesetre elindulnak a Föld köldöke felé...

"Most tudja csak, hogy ez az ősi tudás, amit nagyanyjától kapott, micsoda érték. Tegnap este óta még valamit tud. Az ige nemcsak egy nyelvtani szófajta. Az ige varázserő. A szó mágia. És ő része ennek a mágiának. Ahogy a többiek is. Örömöt és izgalmat érzett. Nem félt az előttük álló feladattól. De érezte a felelősséget is. Kalandra vágyott ezen a nyáron, ám tudta, hogy ez több lesz annál." (részlet a könyvből)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155214837
  Kiadó
  Szülőföld Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  288
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés