Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekShopping Spree - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel) - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy

-25%
Shopping Spree - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel) - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft2175
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.
A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkez­dett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.
A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a pa­pagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.
A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvez­hetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.
A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.
A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételget­nek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pon­tosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.
A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

A 3. rész tartalma:
- "Mit vegyek fel?" - Ruhadarabok és méretek - Utasítások követése - Érzelmek leírása - Leírni valakiről, milyen ruhát visel

Ebben a részben Ziggynek különböző ruhadarabok és cipők nevét tanítják meg, miközben újra átismétlik a színeket, számokat és méreteket. Megtanítják őt elszámolni tíztől húszig.
Nagyon vicces, ahogy mindhárman felpróbálgatják a ruhákat, összekeverik, mit mivel vesznek fel, rossz méretet választanak, és nem egymáshoz illő dolgokat párosítanak össze.
A fagyiárus rengeteg gombócot halmoz fel egyetlen tölcsérben. Persze a fagyitorony leomlik, Wiz azonban gyorsan odavarázsol még két tölcsért, és szépen elosztja bennük a fagyigombócokat, majd hőseink elnyalják a három tölcsér fagylaltot.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633411926
  Kiadó
  Central Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  36
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés