A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Összeköttetés

Szerző Telkes Margit
Összeköttetés

Összeköttetés

Szerző Telkes Margit
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786155068621
Kiadó:
I.A.T. Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
197
Tömeg
310 g/db

TELKES MARGIT orvos-író legújabb regényében megelevenedik két fiatal élettörténete, melyek legalább annyira szólnak főhőseink személyiségfejlődéséről, göröngyös élet újáról, mint a családjuktól megörökölt tulajdonságaikról, szokásaikról és génjeikben hordozott múltjukról.
Az örökbefogadott Árpa Dénes, aki bár egy jobb világba kerül, mint amibe született, mégsem biztos, hogy élni tud az anyagiak és a látszólag nyugodt családi háttér adta lehetőségekkel. Problémás gyermekkora vajon milyen irányba tereli majd? 
Képes lesz-e a genetikát felülmúlni és sikeres életet kiépíteni, vagy a vadóc utcagyerekek mellett találja meg a helyét? Hogy szerethető figurája képes-e igazi szülőket varázsolni a mostoháiból, erről is olvashatunk színes történetében.

A szép kislány, Birkás Denise, aki szegény, paraszti családba születve olyan magaslatokba röpül, amelyekről kislányként, a koszos, kis földes házban álmodozni sem mert. Kalandos útjáról olvashatunk, mely a messzi hargitai kisfaluból Párizson át, az Egyesült Államokig is elért. Ábrándos és ambiciózus személyiségén múlt, hogy nem ismerve akadályokat, olykor kihasználva minden adottságát, beleértve gyermeki naivságát is, elindult, hogy megvalósítsa álmait a nagyvilágban. Családi gyökereit sosem feledve, folyamatosan hitt abban, hogy kiemelkedhet és szebb és jobb életet élhet, mint szegény és szerencsétlen szülei.
A két történet bővelkedik mind vidám szituációkban, mind szomorú pillanatokban, miközben izgalommal követhetjük végig a fiatalok kezdeti botladozásait, emberismeretük kibontakozását és helyes útjuk megtalálást. 

Telkes Margit szociografikus írásai tűéles képet mutatnak a korról, amelyben élünk. Olyan rétegekbe viszik el az Olvasót, ahová az okostelefonok és az androidos alkalmazások nem érnek el. Az emberi lélek mélyére. 

28%
3 990 Ft
2 873 Ft
Kezdete: 2021.02.06   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Telkes Margit
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

A szerző további könyvei

29%
3 999 Ft
2 839 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK