A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Nyerjen páros VIP belépőt vásárlásával!

Kedves Vásárlónk

Februári vásárlásával páros VIP belépőjegyet nyerhet Majka, Pogány Induló, James Blunt koncertjére, vagy a Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party rendezvényre mely programok márciusban az MVM Dome-ban kerülnek bemutatásra.

A programok, melyek a nyereményjátékban szerepelnek:

Pogány Induló (2024. március 2. szombat 20 óra):

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

Ahogyan figyeljük a hazai koncertélet alakulását, már egyáltalán nem lepődünk meg azon, ha egyik pillanatról a másikra az ország legnagyobb előadóhelyszínein olyan hazai sztárok jelennek meg, amelyekről keveset vagy egyáltalán nem hallottunk. Közéjük tartozik Szirmai Marcell, azaz a Pogány Induló is, aki ezúttal az ország legnagyobb fedett csarnokának színpadát veszi be 2024 tavaszán.

 

Vajon miért rajonganak már több tízezren egy olyan srácért, aki csak néhány hónapja lépett be a felnőttkorba? Az egyik ilyen tulajdonsága az őszinteség. Szirmai Marcell, vagyis a Pogány Induló töretlen és egyre nagyobb sikere egyértelműen abban is rejlik, hogy nem játsza meg magát, ő valóban olyan a színpadon, mint a való életben, az általa írt szövegek hűen tükrözik az általa képviselt világot. Generációja érces hangjaként emlegetik, aki a „Megáll az idő” című első albumával visszahozta az „old school” rap dicsőségét a köztudatba, amire a hazai hip-hop szakma hamar fel is kapta a fejét. A Pogány Induló fellépésein gyakran feltűnik Ekhoe is. A két srác ugyanis jó barátként ismeri egymást, és a közösségi médiában „Kupak és Kubak”-ként emlegetett duó több közös dalt is készített már.

 

Pogány Induló, azaz Szirmai Marci igazi multitalentum, aki hegedűn játszott és szavalóversenyeken is indult, mielőtt a gimnáziumban rappelni kezdett. Egyedi orgánuma és szövegeinek rideg valósága azonnal tömegek figyelmét keltette fel.

 

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome-ban egy igazi nagykoncerten mutatja meg mit jelent embernek lenni, mit jelent fiatalnak és szabadnak lenni.

A nyeremény:

2 darab VIP belépő a Pogány Induló 2024. március 2-án szombaton 20.00-kor kezdődő előadására, az MVM Dome Platinum Lounge-ba.

Felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum Lounge-ban

Exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával, ingyenes étel- és italfogyasztással

James Blunt (2024. március 5. kedd 20 óra):

Újra turnézik James Blunt!

Az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be című zseniális új albumot támogató turné jövő tavasszal Európába is elérkezik, az egyik állomás pedig március 5-én az MVM DOME. Utána a cél az Egyesült Királyság, ahol James két koncertet is ad a londoni Royal Albert Hallban.

 

A You’re Beautiful előadója nem először jár Magyarországon: a magyar közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt.

 

"Nem találok szavakat arra, mennyire izgatott vagyok, hogy 2024-ben újra turnéra indulhatok - mondta James. - Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget - Budapesten is."

 

Az album első kislemeze a nemrég megjelent lendületes Beside You. A Craig Bingham által rendezett videó James múltjának emlékeit idézi fel. A videóban James saját maga korábbi énjeivel találkozik, és ahogyan továbblép, úgy fogadja el múltbeli életszakaszainak szerepeit.

 

A Who We Used To Be James első sorlemeze a kritika és a közönség által is elismert, 2019-ben megjelent top 3-as Once Upon A Mind óta. Ezúttal számos producerrel dolgozott együtt, töbek közt Jonny Cofferrel, Red Triangle-vel, Jack & Coke-kal és Steve Robsonnal. A James legnagyobb slágereit tartalmazó, 2021-es válogatás, a The Stars Beneath My Feet már aranylemez lett.

A nyeremény:

2 darab VIP belépő James Blunt 2024. március 5-én kedden 20.00-kor kezdődő előadására, az MVM Dome Platinum Lounge-ba.

Felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum Lounge-ban

Exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával, ingyenes étel- és italfogyasztással

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party (2024. március 16. szombat 11.30):

A Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party™
fénybe borítja a budapesti helyszínt is 2024. március 16-án és 17-én.

A világkörüli turné begördül az MVM Dome-ba az egész család számára izgalmas előadásával!  

 

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party megérkezik Budapestre is! A rajongók minden korosztályból átélhetik az izgalmakat, amikor kedvenc Hot Wheels Monster járgányuknak szurkolnak a SÖTÉTBEN! 

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party életre kelti a rajongók kedvenc nagykerekű Hot Wheels szörnyeit, eljön Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™, és bemutatkozik a vadonatúj HW 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks hősi tűzoltó járgánya! Az előadásokon emellett fény-party, látványos lézershow és ajándék játékok is szerephez jutnak. Ráadásul láthatjuk a tüzet okádó átalakuló sárkányt, ARCTICGON-t, valamint a Hot Wheels Monster Trucks Live szabadstílusú motokrosszosainak elképesztő ugrásait!

 

Nézze meg testközelből a Hot Wheels Monster Trucks showt, amelyet kizárólag az előadást megelőző körsétán tehet meg, a Hot Wheels Monster Trucks Live műsorvezetőinek kíséretével! Ismerje meg, mi történik a színfalak mögött, mielőtt a zúzások és ütközések megkezdődnek, majd nézze meg, hogyan kelnek életre a Hot Wheels nagykerekű szörnyei.

A nyeremény:

2 darab VIP belépő a Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party 2024. március 16-án szombaton 11.30-kor kezdődő előadására, az MVM Dome Platinum Lounge-ba.

Felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum Lounge-ban

Exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával, ingyenes étel- és italfogyasztással

Majka (2024. március 23. szombat 20 óra):

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba!

A rajongók régóta várták, és most végre itt a lehetőség, hogy elcsípjenek egy páratlan zenei élményt. Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze, aki egy elképesztő show-val teszi feledhetetlenné a 2024-es tavaszt. Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő koncert különlegessége, hogy a színpad a küzdőtér középen helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t.

 

Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd.

 

„Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” - mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

 

Az MVM Dome impozáns létesítménye amfiteátrum jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen előadásnak. A „Majka 360°” koncert több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika segítségével rendhagyó csomagolásba tervezi berobbantani a Füttyöst, a Belehalokat, a Mindenki táncolt és még tucatnyi slágert úgy, hogy a hatalmas térben bárhol elhelyezkedő néző felejthetetlen élményben részesüljön.

A nyeremény:

3x2 darab VIP belépő Majka 2024. március 23-án szombaton 20.00-kor kezdődő előadására, az MVM Dome Sky Box-ba.

A Sky Box az MVM Dome legexkluzívabb VIP területe, ahol az Új Könyvek privát Skybox helyiségében nézheti meg a koncertet, ingyenes étel- és italfogyasztással.

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:

Február 1. és február 29. között vásároljon legalább 5.000 Ft értékben (szállítási költség nélkül) áruházunkban.

A rendelés leadásakor a kuponkódhoz írja be annak az eseménynek a kuponkódját, melyre szeretne elmenni:

POGANY

BLUNT

HOT

MAJKA

Figyelem! 1 rendeléshez csak 1 kuponkód írható be!

A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben Ön lesz a szerencsés nyertes, az esemény helyszínén fotókat készítsünk Önről és partneréről, mely fotókat honlapunkon illetve facebook oldalunkon elhelyezzük. 

A nyertes nevét honlapunkon feltüntetjük. A páros VIP belépőjegyeket e-mailben küldjük el néhány nappal az esemény előtt.

A nyeremény készpénzre nem váltható. Kérjük akkor vegyen részt a nyereményjátékban, amennyiben el tud jönni a rendezvényre, amennyiben Ön lesz a szerencsés nyertes.

A nyerteseket március 1-én e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 3 napjuk van visszaigazolni, hogy részt tudnak venni az eseményen. Amennyiben ezt nem teszik meg, új nyertest sorsolunk ki. Kivételt képez ez alól a Pogány Induló nyereményjáték, ennek esetében még aznapi visszaigazolás szükséges, tekinttel arra, hogy a koncert 2-án lesz.


Januári nyereményjátékunkra 271 nevezés érkezett.

Nyereményjátékunk nyertese:

Papp Andor, Debrecen

Nyereménye:

2 darab VIP belépő a Cirque du Soleil 2024. február 11-én vasárnap 11.30-kor kezdődő előadására, az MVM Dome Platinum Lounge-ba.

Felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum Lounge-ban

Exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával, ingyenes étel- és italfogyasztással

A nyertest e-mailben értesítettük. 3 napja van visszaigazolni, hogy az eseményre el tud jönni. Amennyiben 3 napon belül nem igazolja vissza, hogy el tud jönni az eseményre, másik győztest sorsolunk ki.