Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA. J. Rich: Aki a tenyeredből eszik

-22%
A. J. Rich: Aki a tenyeredből eszik
3 290 Ft
Akció: 2 560 Ft2560
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Izgalmas, ijesztő, eredeti pszichothriller arról, ismerhetünk-e igazából valakit. Meglepő fordulatokkal minden oldalon! (Kathy Reichs) Morgan Prager annak a küszöbén áll, hogy megkapjon mindent, amire vágyik. Áldozatpszichológiából írja disszertációját a John Jay Kriminalisztika-tudományi Egyetem kriminálpszichológia szakán, barátja megkérte a kezét, hatalmas, gyönyörű pireneusi hegyikutyája, Felhő mellé örökbe fogadott két barátságos pitbullt De miért jut eszébe, hogy a küszöb az a hely, ahol megállunk?
Egy nap arra ér haza az egyetemről, hogy barátja halott, kutyái pedig véresek. Morgan összeomlik, és természetesen magát hibáztatja. Lehet, hogy ő is kóros altruizmusban szenved, mint azok, akiket vizsgál? Amikor értesíteni próbálja barátja szüleit fiuk szörnyű haláláról, kiderül, hogy Bennett nem az volt, akinek mondta magát. Sőt abból, amit mesélt, egy szó sem volt igaz. Ráadásul jelentkezik Bennett másik menyasszonya akinek a segítségével megtalálják a harmadik menyasszonyt, majd a negyediket.
Az állítólag gyilkos pitbullokat kivégzik, Felhő élete hajszálon függ: Morgan versenyt fut az idővel. Meg tudja-e menteni a pireneusi hegyikutya életét? És a sajátját?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634053965
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés