Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA. D. Miller: Hóvirágok

-21%
A. D. Miller: Hóvirágok
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Moszkvában zajlik a buja élet. Lepukkant kricsmikben vagy épp menő, túlfűtött bárokban bukkannak fel az éjszakai élet állandó szereplői: dögös csajok, titokzatos nagymenők, piti kis bűnözők. Olyan terep ez, ahol könnyű elrejtőzni, és ahol könnyű eltüntetni bármit vagy bárkit.
Ebbe a világba csöppen bele Nick, az angol jogász, akinek a munkájával kapcsolatban hamarosan feltűnik néhány gyanús ügylet. Ám ez nem különösebben érdekli, túlságosan belemerül az élet egzotikusabb és izgalmasabb történéseibe.
Aztán hirtelen, egy csapásra megváltozik minden. Egy verőfényes szeptemberi napon a metrón utazva megment két csinos orosz lányt egy zsebtolvajtól, és ettől a pillanattól az életét már nem képes józanul irányítani. Számára ismeretlen, leküzdhetetlen szenvedéllyel beleszeret Másába, és hamarosan azzal kell szembesülnie, hogy ő lesz a sötét titkok szövevényében vergődő áldozat. És amire olvadni kezd a hó, a szűzies takaró alól felszínre kerülnek a legszörnyűbb titkok és az eltűnt holttestek...

A. D. Miller regényét 2011-ben beválogatták az egyik legrangosabb angol irodalmi díj, a Man Booker Prize legesélyesebbjei közé. Több mint 20 nyelvre lefordították, és a megfilmesítés jogát is megvásárolták.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639973961
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  302
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés