A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

A Hollóárnyék - triológia - A vér éneke, A várúr, A tűzkirálynő (A)

Szerző Anthony Ryan
A Hollóárnyék - triológia - A vér éneke, A várúr, A tűzkirálynő (A)

A Hollóárnyék - triológia - A vér éneke, A várúr, A tűzkirálynő (A)

Szerző Anthony Ryan
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789634701958
Kiadó:
Fumax
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
2024
Tömeg
2 kg/db

Vaelin Al Sorna még csak kisfiú, amikor apja, a legfőbb hadúr magára hagyja a Hatodik Rend erődítményének kapujában. Innentől a Rendtestvérei, az Egységes Királyság legendás harcosai kegyetlen kiképzésnek vetik alá, amelyet sokan nem élnek túl. Akik kiállják a vizsgákat, a Hit engesztelhetetlen katonáivá válnak.
Vaelin meggyűlöli apját: úgy érzi, megfosztották örökségétől,és még anyja emlékét is befeketítették. Ráadásul elkezd benne munkálni a véréneke, egyfajta különleges képesség, amely segíti és vezérli küzdelmes útja során. Amíg ő a harcos növendékek elszigetelt életét éli, viharfelhők gyülekeznek az Egységes Királyság egén. Az erdőkben rejtőző eretnekek tanai egyre terjednek, ráadásul nem csak a tengeren túl élő népek vetettek szemet a szigetre, hanem egy olyan ellenség is, amelynek léteznie sem volna szabad. Vaelin sorsa összefonódik a királyságéval, amelynek szolgálatára felesküdött,és amikor feldübörög fülében a vér éneke, kardot kell ragadnia, ha akarja, hanem.
A Hollóárnyék-trilógia első kötete, A vér éneke minden idők egyik legjobbnak tartott fantasydebütálása, amely Anthony Ryant azonnal a legelismertebb szerzők sorába emelte. A magyar olvasók körében is szép sikert ért el, most pedig különleges, kedvezőárú gyűjteményes formában vehetik kézbe az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb fantasy trilógiáját azok is, akik korábban lemaradtak róla. 

28%
14 995 Ft
10 795 Ft
Kezdete: 2021.08.23   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Anthony Ryan
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK