A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9786158136044
Kiadó:
Teleki Sámuel Kulturális Egyesület
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
442 g/db

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

28%
3 000 Ft
2 160 Ft
Kezdete: 2024.07.27   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK