A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9786158136044
Kiadó:
Teleki Sámuel Kulturális Egyesület
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
442 g/db

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

27%
3 000 Ft
2 175 Ft
Kezdete: 2022.09.12   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
22 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK