Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA. L. Jackson: Visszatérnék hozzád - Nem engedlek II.

-25%
A. L. Jackson: Visszatérnék hozzád - Nem engedlek II.
3 699 Ft
Akció: 2 760 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

"Ez egy gyönyörű, szívmelengető könyv." - Shh Mom's Reading

"Végigszáguld az érzelmek teljes skáláján." - Little Read Riding Hood

Léteznek olyan hibák, melyeket ha elkövetünk, egész életünkben bánunk. Christian esetében ez a hiba azon a napon történt, amikor cserben hagyta Elisabethet.
Christian Davisonnak megvan a terve az egész életére. Eltökélt, hogy ügyvéd váljon belőle, és egy napon elfoglalja a partneri pozíciót az apja jogi cégénél. Semmi nem állhat az útjába, még Elizabeth Ayers és közös születendő gyermekük sem.

Miután Christian kirekeszti az életéből Elisabethet, a lány a következő öt évét azzal tölti, hogy küszködve gondoskodjon a gyermekéről, miközben bármit hajlandó feláldozni, hogy egy biztonságos és kényelmes életet nyújthasson számára. Christian öt éve bánja, hogy akkor elhagyta a családját, és most mindent megtenne, hogy visszaszerezze őket. De Elisabeth is mindenre hajlandó, hogy megvédje a kislányát attól a szívfájdalomtól, amit Christian minden bizonnyal okozni fog nekik. 

Christiannak végül sikerül visszaküzdenie magát Elisabeth életébe. De vajon Elisabeth képes megbocsátani a megbocsáthatatlant? És lehetséges-e szerelmet találni ott, ahol az évek gyűlölete eltemette azt? 
Vagy ezek olyan mély sebek, amelyek sosem gyógyulnak be? Állítólag mindenki megérdemli a második esélyt.

A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének legújabb története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155929502
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db