Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA. P. Foxgate: Mária Magdolna - A tizenharmadik apostol evangéliuma. Egy be nem vallott szerelem története.

-26%
A. P. Foxgate: Mária Magdolna - A tizenharmadik apostol evangéliuma. Egy be nem vallott szerelem története.
3 699 Ft
Akció: 2 729 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A Krisztus utáni 33. évben egy állapotos nő, egy idősebb, beteges külsejű férfi és egy kamasz fiú vándorol valahol az etióp fennsíkon. Céljuk ismeretlen, nem tudni, miért vállalják a veszélyt, amelyet a vadállatok és a helyben élő harcos népek jelentenek rájuk nézve. Az egyik városállamot kormányzó királynő fogságába esnek, és miután megkezdik kihallgatásukat, kibontakozik egy olyan történet, amelynél szebbet és igazabbat talán még senki sem hallott.
Mária Magdolna és a haláltól megmentett, szörnyű tette démonaival küzdő Júdás szavaiból a törzs királynője megismeri Jézus, a Krisztus életének, halálának és feltámadásának történetét; megismeri azokat a részleteket is, amelyek a Újszövetség Népe előtt is rejtve maradtak.
A szerző nagy elődei, Levi H. Dowling és Nicolas Notovitch műveire, valamint az Esszénus halottaskönyvre, a nazoreánusok legendáira, a Mária Magdolna evangéliuma címet viselő apokrif iratra támaszkodva - ezeket egy mozaik darabkáiként használva - állította össze a képet: azt a történetet, amely fellebbenti a fátylat Jézus életének első szakaszáról, a távoli Keleten tett útjairól, tanításairól és arról, hogy Isten Fia valójában az Ember Gyermeke is volt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636356460
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  542 g/db